Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
DAI ansætter en ny idrætskonsulent med ansvar for Region Syddanmark

Andreas Thiesson skal løfte DAI’s tilstedeværelse i Region Syddanmark, som har haft nogle udfordringer. Han får base i Odense.

Hvad er din baggrund?

Min uddannelsesmæssige baggrund er Cand.scient. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Erhvervsmæssigt har jeg igennem tiden haft forskellige undervisnings- og konsulentfunktioner inden for idrætsverden. Jeg har derudover haft en periode på tre år som selvstændig, hvor vi arbejdede med at integrere bevægelse meningsfuldt i danske og tyske folkeskoler. Jeg kommer dog fra en stilling som drifts- og udviklingschef i en privat virksomhed, hvor vi arbejdede inden for beskæftigelsesområdet både inden for den private og offentlige sektor.

Privat har jeg altid været meget foreningsaktiv, både på udøver-, træner- og bestyrelsesniveau. Jeg har derfor oplevet på egen krop hvilke interesser, udfordringer, glæder mv. vi har i foreningslivet. Dette, tror jeg, bliver vigtigt i min nye rolle som Idrætskonsulent.

Hvad ser du frem til i DAI?

Først og fremmest glæder jeg mig bare helt vildt til at arbejde indenfor det idrætsfaglige felt igen, det har jeg savnet. Men jeg ser særligt frem til at møde og samarbejde med menneskerne bag foreningerne, hvor jeg forhåbentligt kan bidrage til at iværksætte en masse meningsfulde aktiviteter.

Hvordan vil du gøre en forskel?

Jeg tror, at et af nøgleordene for mig bliver at lytte til foreningernes behov samt den enkelte målgruppes interesse. Herefter kan jeg forhåbentligt være med til at realisere foreningens interesser og ønsker, hvilket gerne skulle skabe en udvikling i de enkelte foreninger. Jeg håber derudover, at jeg kan være med til at skabe nogle nye idrætstilbud, der kan skabe glæde for en masse mennesker.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.