Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Indendørs Krolf stævne i Sønderborg

DAI Region Syddanmark og Sønderborg Krolf Klub inviterer til indendørs krolfstævne den 18. marts i S.F.S. Hallen i Sønderborg.

Se invitationen her

Julehilsen fra Region Syddanmarks senioridræt

Kære Senioridrætsforeninger i region Syddanmark

Julen nærmer sig – og jeg vil gerne sende jer alle en lille julehilsen.

Vi har igen i 2018 haft godt år i DAI med mange gode aktiviteter. Af dem vil jeg gerne trække nogle få ”stjerneskud” frem. Vi havde et flot stolegymnastik seminar i Kliplev hallen, hvor der i alt kom 120 deltagere, der havde en festlig dag med øvelser og ny viden, for eksempel på download af ny musik til ens undervisning. Ved senioridrætsforeningen Gråspurvene ved Tandslet på Als holdte vi sammen med foreningen og 90 deltagere et ”Pas godt på den RYG kursus”, hvor DAI underviser gav gode tips til en stærkere ryg og holdning.

Fuldt hus ved Gråspurvene på Als, da DAI Ryg instruktør kom forbi

Der var fokus på at holde sin ryg sund og stærk da cirka 100 gymnaster og instruktører var til DAI Ryg kursus i Tandslet hallen på Als.
“Det var dejligt at se, at alle var meget aktive og koncentrerede om at lave øvelserne rigtigt", fortæller Dorthe Schack fra Gråspurvene og tilføjer: "Pia var rigtig god til hele tiden at give klare instrukser til, hvordan øvelserne skulle udføres korrekt. Pia gav også tips til, hvordan man i dagligdagen kan træne ryg- og mavemuskler, f.eks. når man står og vasker op eller skræller kartofler”