Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Krolfresultater 2018

Vil du se krolfresultaterne for 2018, så klik her

DAI Kurling i Arena Aabenraa

Der var god stemning i den nye flotte Arena i Aabenraa kommune, hvor DAI var med i en ”Bevæg dig for livet – senior” dag. Lokale foreningerne, som arbejder med 60+ målgruppe, fortalte om deres erfaringer til de 45 deltagere på dagen, mens DAI ved senioridrætsformand Jørn Tang lavede en del af den praktiske del. Jørn Tang introducerede det nye DAI Kurling,  hvilket var en succes. ”Der var god kampgejst ved DAI Kurling og det er et godt spil, hvor alle kan være med. Det var sjovt at se hvordan folk finder deres konkurrence gen frem”, siger Henriette Schak Barsøe, projektleder i ”Bevæg dig for livet – senior” Aabenraa kommune.

Det er muligt at få en god oplevelse med DAI Kurling i  ens egen forening, hvis man kontakter Jørn Tang eller DAI senioridrætskonsulent Thomas Ahrentz.

MTB løbet ”Bissen” i Svendborg

DAI har fået æren at deltage med en stand til MTB løbet ”Bissen”, der afvikles i Svendborg d. 27 april.
Bissen MTB løb afvikles i smukke Svendborg, hvor man kan vælge at deltage i en varieret 25 km, 50 km eller 75 km rute, gennem by, skov, havn og fede spor.
DAI vil både deltage med en stand, hvor vi kan udbrede budskabet om DAI MTB og vores fremadrettede aktiviteter. Herudover vil DAI også have et par repræsentanter, der selv skal prøve kræfter af med løbet.
Se mere og tilmeld evt. dig selv i nedenstående link:
http://www.bissenmtb.com/om1