Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Kolding kommune mesterskaber 2017

DAI lavede i dag i samarbejde med Kolding kommune og Krolf Unionen er mesterskab for Kolding kommune. Der var lavet en nybegynder og en øvede række. Der blev spillet 3 runder på de 6 anlagte baner ved KFUM hallerne, som var rammen omkring en meget vellykket dag. Der var omkring 190 deltagere fra Kolding og omegn, der både fik sol og regn, snakket og drukket kaffe. Ny Kolding kommunemester blev Peter Christensen, der er formand for Krolf Unionen.

På billedes ses Peter Rasmussen fra Forbundsledelsen, der kikkede forbi – og over skulderen – på krolfudvalgsformand Svend Erik Jensen, der var stævneleder for den store flok.

 

 

 

Deltagernavne til DM i Krolf 2017

Så er alle deltagerne til DM i Smørum fundet - regionen har besluttet at yde et spillertilskud på 200 kr. pr. deltager. Desuden vil der fra Forbundet blive betalt bropenge hvis man fylder bilen.

Deltagerliste: Kval_til_DM_2017_syd.pdf

Ny regionsledelse i Region SyddanmarkPå billedet ses – fra venstre - Søsser Buch Outzen, Margrethe Hornum, Jørn Tang og Peter Rasmussen. Ernst Meienburg deltog ikke i første møde i regionsledelsen.
Der var blandt andet senioridræt, krolf og DAIs samarbejde med DGI og DIF om ”Bevæg dig for livet – senior” i Aabenraa kommune, på dagsorden ved den nyvalgte regionledelses første møde, som blev afholdt i Elbo hallen i Taulov. Ledelsen i regionen består af Søsser Buch Outzen, Margrethe Hornum, Ernst Meienburg, Jørn Tang, hvor sidstnævnte på mødet blev konstitueret som formand for regionen. Der ud over vil Peter Rasmussen fra Forbundsledelsen været tilknyttet bestyrelsen som ”specialkonsulent”.