Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Instruktør Uddannelsesdag i Langeskov

Torsdag d. 23 september afviklede DAI Syddanmark en uddannelsesdag for senioridræt instruktører. Det var en energifyldt dag, hvor humøret var højt blandt de mange deltagere. Dagen var fyldt med inspiration og teori til eksisterende motionsformer samt afprøvning af nye. Her kan blandt andet nævnes gymnastik, gåfodbold, floorball, DAI Curling samt teori om den gode instruktørrolle. På billedet ses deltagerne.

Dybbøl Open fandt en ny vinder

Den traditionsrige krolf dyst i Sønderborg mellem plejecenter krolfspillere fik med 20 deltagere fra Dybbøl, Mølleparken og Hørup plejecenter en flot solrig dag.

Det blev til nogle nye vindere i år. Ved damerne vandt Janne fra Hørup guld, mens Gerda fra Dybbøl og Anni fra Hørup kom efter. Ved herrerne løb Jes fra Dybbøl med guldet, mens Gert fra Dybbøl og Henry fra Hørup kom på de næste pladser.


På billedet ses formand for Dybbøl plejecenter krolf Inger Andersen parat til at slå et slag.

 

DAI spiller krolf på plejehjem i Sønderborg kommune

Der var både mobile krolfspillere samt beboere med rollator, da der blev dystet på Hørup plejehjem på Als. Alle plejehjem i Sønderborg kommune havde fået en invitation og 36 personer havde valgt at bruge nogle timer med krolf, kaffe og fællesskab i Hørup plejehjems smukke omgivelser. Der blev fundet vindere for både herre og damer - og Senioridrætsudvalgets to udsendte, Søsser Buch Outzen og Jørn Tang (billedet) sørgede for, at alle fik en god oplevelse.

Arrangementet var en del af DAI´s samarbejdsaftale med Sønderborg kommune om at gøre flere 60+ borgere fysisk aktive i et fællesskab.